Opiskelijaterveydenhuolto

Opiskelijaterveydenhuolto

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajalle varataan aika puhelimitse. Yhteydenotot puhelimitse 044 794 3575 Outa Isoaho (sähköposti outa.isoaho@essote.fi). 

Mikäli terveydenhoitaja ei vastaa puhelimeen, jätä hänelle viesti vastaajaan niin hän soittaa sinulle takaisin. Voit lähettää myös tekstiviestejä.

Kuraattori

Kuraattorina toimii Tarja Ikonen 040 3597297 tarja.ikonen@essote.fi

Kuraattorille voit varata ajan samalla tapaa kuin terveydenhoitajalle, eli voit soittaa hänelle tai lähettää tekstiviestin.

Tajua mut!

Otavan Opisto on mukana Tajua mut! -yhteistyöverkostossa. Mikkelissä kokeillaan ensimmäisenä Suomessa uudenlaista toimintamallia ja sitä tukevaa tietojärjestelmää Tajua Mut! -projektissa. Nuorten syrjäytymistä ehkäistään mahdollistamalla paikallisten viranomaisten ja toimijoiden yhteistyö.

Toimintamallin tavoitteena on tarjota nuorelle aikuisten tukea ja saattaa nuorten kanssa toimivia ammattilaisia yhdistämään voimansa yksittäisten nuorten kuulemiseksi ja auttamiseksi nykyistä varhaisemmassa vaiheessa. Toiminta koskettaa kaikkia 13–29-vuotiaita Mikkelissä asuvia nuoria. Vastaava malli on ollut käytössä Hollannissa useita vuosia, ja kokemukset ovat olleet hyviä.

Toimintamallin kokeilu ja kehittäminen on alkanut Suomessa ensimmäisenä Mikkelissä. Mukana ovat paikalliset viranomaiset ja toimijat, etsivä nuorisotyö sekä Olkkari – nuorten ohjaus- ja palveluyksikkö.