fbpx

Haetaan tekijöitä ÄI, S2 ja ENA opetukseen ja oppimateriaalin tuotantoon!

Nettilukion äidinkielen opettajan ja äidinkielen ja S2-oppimateriaalien tuottajien haku

Haemme Nettilukioon äidinkielen sivutoimista tuntiopettajaa ja useita tekijöitä tuottamaan uuden opetussuunnitelman mukaista oppimateriaalia äidinkielen ja suomen kielen (S2) etäopetukseen.

Haemme Nettilukion ÄI5-kurssille sijaisopettajaa, joka on innostunut verkkopedagogiikasta ja motivoitunut hyödyntämään verkon mahdollisuuksia opetuksessa ja oppimisessa. Tarjolla on ÄI5-kurssin opettajan tehtävät oppimisympäristössämme Muikussa.  Työhön voi sisältyä erikseen sovittaessa myös lyhytkestoisia sijaisuuksia muilla Nettilukion ÄI-kursseilla. Sijaisuuden ajanjakso on 1.3. – 31.8.2021, ja työ on sivutoimista etätyötä.

Haemme myös tekijöitä uuden opetussuunnitelman mukaisille äidinkielen ja suomi toisena kielenä -opintojaksoille. Nettilukion verkko-oppimateriaalit ovat opiskelijan oppimista tukevia kokonaisuuksia, joissa monimediaiset sisällöt, ohjaus ja monipuoliset tehtävät vuorottelevat pedagogisesti mielekkäällä tavalla. Kokemus verkko-oppimateriaalin tekemisestä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Oppimateriaalin tekeminen on toimeksiantosuhteista etätyötä.

Voit olla kiinnostunut sekä verkko-opettajana toimimisesta tai oppimateriaalin tekemisestä tai molemmista. Tärkeintä on, että opiskelijalähtöinen oppiminen ja sen kehittäminen ovat sydäntäsi lähellä. Lähesty meitä pikaisesti vapaamuotoisella hakemuksella. 

Hakemukset ja lisätietoja:

Miia Sivén, miia.siven@otavia.fi

Englannin resurssiopettajan tehtävä

Haemme Nettilukioon englannin resurssiopettajaa, joka on innostunut verkkopedagogiikasta ja motivoitunut hyödyntämään verkon mahdollisuuksia opetuksessa ja oppimisessa. Tarjolla on sijaisuuksia Nettilukion eri kursseilla ja työn tarkasta määrästä voidaan sopia, suuntaa-antavasti työtä on tarjolla 10-15h/kk. Työ on sivutoimista etätyötä.

Jos verkko-opettajan työnkuva kiinnostaa ja opiskelijalähtöinen oppiminen ja sen kehittäminen on sydäntäsi lähellä, lähesty meitä pikaisesti vapaamuotoisella hakemuksella. Työ aloitetaan heti, kun sopiva tyyppi on löytynyt. 

Hakemukset ja lisätietoja sähköpostitse osoitteella:
miia.siven@otavia.fi

Takaisin arkistoon