fbpx

Verkkosivuston tuottaja ja ohjelmointiosaaja haussa!

Nettilukion HOT – Hyvinvointipalvelut opiskelun tukena -hanke etsii tarjouskilpailutuksella verkkosivuston tuottajaa ja ohjelmointiosaaja rakentamaan yhteistyössä hankkeen tiimin kanssa Opinvoimala-verkkosivustoa!

Tarjouskilpailun kesto: 3.5.-21.5.2021
Tuotettava palvelu: Opinvoimala-verkkosivusto
Tarjoukselta odotetaan muun muassa: iteratiivinen kehitysprosessi yhteistyössä hanketiimin kanssa, avoimen lähdekoodin palvelu, sivuston ylläpito 31.3.2023 saakka

Tutustu tarjoukseen ja kriteereihin tarkemmin Pienhankintapalvelussa osoitteessa:
https://pienhankintapalvelu.fi/mikkeli/Tender/BasicInfo?tpg=30f5299a-135c-41e3-b460-c5043adde722

Kuvituskuva, jossa punahiuksinen nainen koodaa kahden tietokonenäytön edess. Kuvassa logot Otavia, Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja Nettilukio

Opinvoimala-verkkosivustolle rakentuu opiskeluhyvinvoinnin keskittymä. Opinvoimalan tarkoituksena on tuottaa uudenlainen, saavutettava ja helppokäyttöinen verkkopalvelu opetuskentälle. Opinvoimala sisältää sekä materiaalia että toiminnallisia elementtejä. Osa sisällöstä on kaikille avointa, ja osa suljetulla puolella (kirjautumisen takana).

Opinvoimalassa opiskelijalla tulee olemaan aktiivinen ote oman opiskeluhyvinvoinnin kehittämisessä. Opinvoimalan ensisijainen kohderyhmä on aikuislukio opiskelijat, joista iso osa on nuoria aikuisia. Tulevaisuudessa kohderyhmä laajenee käsittämään niin nuoremmat kuin vanhemmatkin opiskelijat.

HOT – Hyvinvointipalvelut opiskelun tukena -hanke on Etelä-Savon ELY-keskuksen rahoittama Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hanke. Hanketoiminta kuuluu Vipuvoimaa EU:lta rahoituskauden kohteisiin.

Lisätietoja hankkeesta: https://www.edusuunta.fi/hot

Takaisin arkistoon